Mobiliteit

Met Villo! naar het Parcours d’artistes ? Heel eenvoudig!

Om u zo gemakkelijk mogelijk langs het Parcours d’Artistes te verplaatsen bieden de organisatoren u in samenwerking met Villo! naast toegang tot de Villo! service ook 4 uur kosteloos gebruik per dag aan, en dat tijdens de hele duur van het evenement!

Hoe geniet ook u van dit voordeel? Noteer de unieke code PA2016 en surf naar www.villo. be. Ga dan als volgt tewerk :

– Kies het aanbod “Parcours d’Artistes”

– Selecteer uw abbonementsdrager: “Tijdelijk ticket” of “MOBIB-kaart” (U kunt Villo op MOBIB activeren)

– Vul de gevraagde persoonlijke gegevens aan en registreer het nummer van uw bankkaart U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met een code die u rechtstreeks toegang tot de dienst geeft.

Ga dan met code naar een van de 360 stations Villo! en volg de instructies op het scherm. Klaar! Neem een Villo! en geniet in alle vrijheid van Brussel! Met de AllBikesNow applicatie (op iOS, Android en BlackBerry) krijgt u in reële tijd informatie over alle Villo! stations en over de beschikbaarheid!

Met deze aanbieding krijgt u van 27 mei tot en met 5 juni toegang tot de Villo! service. De toegang tot het systeem is gratis; u betaalt enkel wanneer u de fietsen langer dan vier uur gebruikt (tarieven op www.villo.be).

Wordt de fiets niet binnen de 24u na ontlening terug in een station afgeleverd, dan wordt een forfaitaire vergoeding van 150 € afgehouden